Örömmel jelentjük be a felhasználói felmérésünk elindítását, ahol szükségünk van az értékes hozzájárulásodra, hogy a digitális készségek és munkahelyek platformja minden eddiginél jobb legyen! A tapasztalatod és elégedettséged a tevékenységünk középpontjában áll, és a visszajelzésed kulcsfontosságú ahhoz, hogy segíthessünk szolgáltatásaink fejlesztésében, hogy megfeleljen az igényeidnek és elvárásainak.

Fedezd fel felhasználói konzultációnkat, és szánj rá néhány percet, hogy visszajelzést adj nekünk!

A digitális készségek és munkahelyek platformjánál hiszünk abban, hogy minden felhasználói vélemény számít. Akár azért vagy itt, hogy új készségeket tanulj, feltárd a munkalehetőségeket, vagy éppen naprakész maradj az iparági trendekkel, a meglátásaid fontos fejlesztéseket eredményezhetnek. Ez a felmérés lehetőséget ad arra, hogy megoszd, hogy mit szeretsz és mit javítanál a platformon, illletve, hogy mi hogyan tehetjük vonzóbbá és hatékonyabbá a tanulási utadat.

A felmérés gyors és könnyen elvégezhető. Válaszaid közvetlenül befolyásolják jövőbeli szerkesztői stratégiánkat, személyre szabottabb tartalmakat, továbbfejlesztett tanulási utakat, jobb előrehaladási nyomon követést és új interaktív funkciókat eredményezve. Elkötelezettek vagyunk egy olyan platform létrehozása iránt, amely ténylegesen a te érdekeidet szolgálja, és a visszajelzésed a kulcs ahhoz, hogy ez sikeresen megtörténhessen.

Csatlakozz hozzánk a digitális készségek és munkahelyek jövőjének alakításában! A felmérést 2024. június 26-ig lehet kitölteni.

Töltsd ki még ma a felmérést, és segíts nekünk egy olyan platform létrehozásában, amely képessé tesz téged arra, hogy elérd a céljaidat. Köszönjük, hogy a közösségünk fontos része vagy – alig várjuk, hogy hallhassunk felőled!

Cikk Information

Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés
Szerző
Loranne Avsar Zammit

Szólj hozzá